Corina Doba - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Să fim umani, este scris în ADN-ul nostru. Trebuie doar să lăsăm bunătatea să se reverse asupra celor care au nevoie de ajutor!

630 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În luna mai, mi-am propus să alerg 10 km pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței. Era pentru prima dată, deși mai alergasem în trecut, dar pe distanțe mici; mi-a fost teamă că nu voi rezista din punct de vedere fizic, că nu voi putea sa trec linia de finish (nu mi-am propus să termin pe un loc anume, ci doar să ajung la final cu bine, fără să-mi supun corpul la un efort mult prea mare), îmi făceam tot felul de griji. Însă, faptul că ceilalți au avut încredere că pot face asta, au crezut în cauza pentru care alergam și au donat, mi-a dat curaj, m-am antrenat și am reușit să termin cei 10 km într-un timp bun, conform celor mai experimentați :). Iar asta m-a ambiționat să particip pe 9 octombrie la Semimaraton (21 km), unde voi alerga, din nou, pentru pacienții HOSPICE Casa Speranței, pentru ca aceștia să primească, în continuare, servicii socio-medicale gratuite.

Fii și de data aceasta alături de mine și donează! Lasă bunătatea să se reverse asupra celor care au nevoie de ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

4 Donatii

Dr. Daniela Amarine

180 RON
09 Sep 2016
Tin pumnii! :)
06 Sep 2016

S

75 RON
Succes!
05 Sep 2016
Go Go Go Corina! Sunt sigura ca vei reusi!
05 Sep 2016