Maggie Chitoran - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pentru ultima lor sută de metri

600 RON Donatii stranse
30% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum trei ani am primit cadou o înscriere la un semi-marathon. Am trecut linia de sosire. De-atunci, totul s-a schimbat. Fiecare cursă o compar cu un drum ințiatic alături de alți mii de alergători. În primăvara acestui an ne-am făcut echipă de trei și ne-am alăturat marii familii HOSPICE. Acum suntem echipă de patru și, în 9 octombrie 2016, vom alerga împreună un marathon.

 Ne-am bucura și v-am mulțumi din tot sufletul dacă ați putea participa financiar alături de noi. Orice sumă, cât de mică, este foarte importantă pentru cei aflați pe ultima sută a existenței lor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

3 Donatii

Anonim

400 RON
10 Oct 2016

Oana

150 RON
Succes!
28 Sep 2016

carmen

50 RON
Bafta si felicitari, fetelor, sa aveti mult spor in toate!
20 Sep 2016