Nilgun Memet - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Give so others can live.

260 RON Donatii stranse
52% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 9 octombrie voi alerga 21km in sprijinul HOSPICE Casa Sperantei pentru a aduce putina alinare si un zambet celor in nevoie. Fiti alaturi de  mine in aceasta cursa!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

5 Donatii

Anonymous

50 RON
30 Sep 2016

VALI+NAE

100 RON
22 Sep 2016

Diana Radut

30 RON
20 Sep 2016
16 Sep 2016
30 RON
Succes Nilly! Strans cu spor si alergat cu picior usor!
14 Sep 2016