Codrut Radoi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

42km pentru o cauză bună

420 RON Donatii stranse
100% Complete
420 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Întotdeauna mi-au plăcut provocările și am încercat să-mi depășesc limitele. Pe 9 octombrie o să alerg pentru prima dată un maraton (42km).

Toate diminețile în care m-am trezit devreme, serile în care am ajuns târziu, antrenamentele și efortul depus nu trebuie să conteze doar pentru mine și de aceea vreau să susțin cu ajutorul vostru o cauză bună.

 

"HOSPICE Casa Speranței este o organizație de caritate neguvernamentală înființată la Brașov, în anul 1992, la inițiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii și dezvoltării serviciilor specializate de îngrijire pentru bolnavii incurabili în stadii avansate. Este prima și cea mai mare unitate de acest fel din Romania și centru de excelență pentru Europa de Est, în domeniul îngrijirii paliative."

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

9 Donatii

Anonymous

35 RON
20 Sep 2016
Sa-ti iasa bine!
14 Sep 2016

Corina

50 RON
Bafta multa!
14 Sep 2016
Multa bafta! :)
13 Sep 2016

Dragos

30 RON
13 Sep 2016
Ne vedem acolo
13 Sep 2016
50 RON
Bafta!
13 Sep 2016
Forta din plin!
13 Sep 2016

Victoria

50 RON
Bafta!
13 Sep 2016