Gabriel Verzea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg 21km pe 18 mai pentru HOSPICE Casa Sperantei

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, Sunt Gabi Verzea si alerg 21km pe 18 mai pentru HOSPICE Casa Sperantei. Se spune ca speranta moare ultima, si ca fara speranta nu am fi in stare sa traim viata pe pamantul acesta. Asa ca vreau sa-i sprijin si in acest an pe cei care ii ajuta sa gaseasca Speranta pe aceia dintre noi care au mai mult nevoie de ea.   Puteti sa ma sustineti contribuind cu orice suma, cu ajutorul formularului de mai jos.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

OMV Petrom Bucharest Half Marathon ~ 2014

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la SemiMaratonul Internațional București pe 17-18 mai 2014! Dacă ești pregătit pentru această provocare și îți dorești să strângi fondu

1 Donatii

Gabriel Verzea

500 RON
Spor!
03 iun 2014