Vlad Popa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cum iti arati gratitudinea?

300 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine, a DARUI este cea mai pura forma de GRATITUDINE. Gratitudine pentru fiecare clipa traita, pentru fiecare emotie, pentru fiecare raza de soare dupa furtuna, pentru fiecare adiere de vant intr-o zi torida, pentru familie, pentru prieteni, pentru VIATA.

Am ales si de aceasta data sa imi arat recunostinta alaturi de prietenii de la HOSPICE CASA SPERANTEI. Hospice ofera ingrijire paliativa gratuita copiilor si adultilor ce sufera de boli incurabile.

Te invit sa mi te alaturi si sa iti arati GRATITUDINEA. Este doar la un click distanta.

Orice gest, cat de mic, poate face o mare diferenta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

2 Donatii

Anonymous

150 RON
25 Sep 2016
150 RON
17 Sep 2016