Carmen Patru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ORKLA Team-Andreea Rizescu, Alex Milea, Codrin Olariu si Carmen Patru

2,635 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergam in fiecare zi dupa vise. Alergam dupa persoana iubita sau dupa o speranta. Pe 9 octombrie alergam pentru fapte bune, alaturi de HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) si apelam la voi pentru a dona catre aceasta cauza. Toate donatiile voastre, mai mici sau mai mari, important este ca ele sa existe, ii vor ajuta pe cei de la HOSPICE sa faca mai multe fapte bune. Credem cu tarie ca faptele bune ne fac lumea mai frumoasa si mai vesela.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

9 Donatii

09 Oct 2016

Adrian

100 RON
Keep the pace, keep the pace, keep the pace!
07 Oct 2016
50 RON
07 Oct 2016

Orkla Team

2,000 RON
07 Oct 2016
06 Oct 2016
06 Oct 2016
30 Sep 2016
26 Sep 2016
Baftă, ORKLA Team! Cine are fainoșag are tot ce trebuie pentru a reuși!:-)
26 Sep 2016