Denisa Cotie - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Hospice Casa Speranței la Maratonul Internațional București 2013

335 RON Donatii stranse
67% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Denisa Cotie, am 17 ani și sunt din Sibiu. Visul meu este să studiez medicina la Viena ca apoi să pot ajuta copii din țările defavorizate și nu numai. Ca și hobby-uri, îmi place să alerg, să merg cu bicicleta, să călătoresc și, în general, tot ce ține de mișcare/sport. Sunt o fire ambițioasă, îmi place să-mi testez mereu limitele și aș vrea ca într-o zi să pot spune că am reușit să fac tot ce mi-am propus.

Punând în balanță tot ce îmi place să fac, m-am  gândit că pot îmbina utilul cu plăcutul alergând la Maratonul Internațional București. O să-mi pun la încercare atât capacitatea de a alerga 42 de km (anterior am mai participat doar la semimaraton alergând 21km) și în același timp o să ajut, împreuna cu echipa Hospice Casa Speranței personele care suferă de boli incurabile în stadii avansate. 

Dacă ți-a placut povestea mea, mă poți ajuta să strâng fonduri pentru bolnavii ingrijiți de Hospice Casa Speranței, ajutându-i să se bucure din plin de timpul care le-a mai ramas.

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2013

Îți multumim pentru că vrei să alergi pentru noi la Maratonul Internațional București (5-6 octombrie 2013)! Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortul tău

6 Donatii

Anonim Anonim

150 RON
06 Oct 2013

Mihai Bacanu

50 RON
You never run alone!!
03 Oct 2013

Marius Zoltan

50 RON
Bafta!!
03 Oct 2013

Gabi Miron

20 RON
Run! Run! Run! via Robert ;)
03 Oct 2013

Carmen Popianos

50 RON
02 Oct 2013

Andrea Istrate

15 RON
24 Sep 2013