Delia Silvia Cîrjaliu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un cadou neconditionat

390 RON Donatii stranse
78% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

Anul acesta, am ales sa donez ziua mea de nastere si toate "cadourile" pe care mi le faceti pe aceasta pagina devin servicii gratuite de ingrijire paliativa pentru pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei.
Este o placere si o onoare sa ofer zambete si de ce nu, cu ajutorul vostru, o donatie.
Mi-ar placea sa putem ajuta oamenii care lupta cu boala, sa lucram la imbunatatirea calitatii vietii lor si sa le acordam sansa unei vieti normale.
Asadar, MOBILIZARE, DRAGI PRIETENI!

Cu drag,
Delia


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

6 Donatii

Anonymous

30 RON
31 aug 2017

Anonymous

30 RON
31 aug 2017
30 aug 2017
100 RON
30 aug 2017

Liviu Gabriel Magda

100 RON
În amintirea celor ce nu mai sunt printre noi și pentru cei ce au nevoie de ajutor!!!
30 aug 2017
30 aug 2017