Zoltán Somodi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un maraton pentru viaţă

655 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
13 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum 4 ani am început să alerg, doar aşa, fără niciun scop concret. Abia am reuşit să fac 3 km la o viteză care mi se pare mică acum. Însă, încet-încet distanţele s-au mărit, viteza a crescut, şi, cel mai important, a început să-mi placă alergarea. Am simţit o stare de bine, fericire în timpul alergării şi după alergare. Astfel, am prins curaj pentru participarea la un semimaraton, apoi pentru următoarele.

 

După doi ani de alergare, un prieten mi-a propus să participăm la un maraton. Până atunci nici nu m-am gândit că o să particip vreodată la un maraton şi că sunt în stare să alerg 42 de km. Totuşi, am acceptat provocarea şi am început să mă pregătesc. Iar în noiembrie 2014 am terminat primul meu maraton.

 

Am învăţat foarte multe pe timpul antrenamentului pentru maraton, din cursa în sine, dar în general din alergare. Am învăţat între altele că omul este capabil de multe lucruri care par iniţial de neatins. Dar ca să îţi atingi obiectivele, trebuie multă perseverenţă şi răbdare. Am mai învăţat că doar cu paşi mici, treptat poţi să te dezvolţi, poţi să ajungi pe o treaptă superioară şi uşor-uşor pănă la ţinta finală. Dar poate cel mai important lucru pe care l-am învăţat este că niciodată nu trebuie să renunţi. Viaţa este un şir de maratoane: cu mult entuziasm la început, cu suişuri şi coborâşuri, cu momente foarte grele peste care simţi că n-ai forţa să treci, cu momente în care simţi că suferinţa nu se va termina niciodată. Dar în final, chiar dacă simţi că nu mai ai nicio putere, totuşi te simţi mai puternic ca niciodată. Şi toate aceste lucruri poţi să le faci zâmbind, inclusiv în momentele cele mai grele. Mai ales dacă ai parte de ajutor, de susţinători.

 

Haideţi să-i ajutăm pe cei care trec prin momente grele, haideţi să-i ajutăm pe cei care ajută la rândul lor! Şi în timpul unui maraton, fiecare cuvânt, fiecare încurajare de la margine îţi dă puteri. La fel, fiecare donaţie, indiferent de sumă, va ajuta enorm pe cei care au nevoie de sprijinul nostru.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2016

Team HOSPICE la Maratonul Raiffeisen Bank București 2016 Aleargă pe 9 octombrie 2016 la Maratonul București în Team HOSPICE, echipa în care suntem cu toții pe primul loc. În Team HOSPICE nu c

13 Donatii

Pentru extra-motivatie!!!
08 oct 2016
Mult succes! ma bucur sa vad ca nu te lasi!
06 oct 2016

Adina Balca

30 RON
Multa bafta!
06 oct 2016
Bafta!
06 oct 2016

Anonymous

100 RON
Successss!
06 oct 2016
06 oct 2016
06 oct 2016
05 oct 2016
Good luck
05 oct 2016
04 oct 2016
Pentru o lume in care darul de a observa si intelege nevoile altora nu este numai privilegiul putinilor alesi
04 oct 2016

Ileana

100 RON
Succes:)!
04 oct 2016
04 oct 2016