Mirela Gheorghe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna putem usura cauza HOSPICE!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Oricine este afectat de o boala incurabila are dreptul la ingrijiri paliative pentru alinarea suferintei.


HOSPICE Casa Sperantei este primul ONG din tara care ofera servicii gratuite pentru ingrijirea bolnavilor, atat la domiciliu, cat si in unitate cu paturi.

De peste 10 ani, HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE au parte de o tabara cu tematici diferite la Plaiul Foii. Anul acesta, tabara se va tine la Adunatii Copăceni, având tematica "lumea carnavalului". Aceasta tabăra, de o săptămana, inseamna diferite jocuri ale copilăriei, vizite la muzeele din Bucuresti si distracție la Aventura Parc.

Aceasta cauza are nevoie de ajutorul nostru, oricum o putem noi oferi. Asadar, va invit sa sustineti si voi HOSPICE Casa Sperantei cu o donatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Tabara Adunatii Copaceni ~ 2016

De peste 10 ani HOSPICE Casa Sperantei demarează un proiect in care copiii pacientilor adulti tratati la HOSPICE , frații si surorile copiiilor pacienti si copiii pacientilor care din păcate nu mai sunt printre noi au parte de o tabăra de o săptămana de vacanța /tabăra avand tematici diferite la Plaiul Foii. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!