Alina Vasilache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Daruind vei dobandi!

1,010 RON Donatii stranse
33.666666666667% Complete
3,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragi prieteni,

 

Statisticile spun ca se intampla “ceva” cu femeile cand se apropie de 30 de ani :)

Pentru fiecare dintre noi vin momente in viata cand simtim nevoia sa tragem linie si sa ne reevaluam prioritatile si valorile.

 Bilantul meu imi arata ca in prag de 30 de ani ca am tot ce imi trebuie. Mentionez ca mi-a luat aproximativ 1 an sa inchei acest bilant:)

Asa ca am decis sa ofer ziua mea de nastere celor care au mai multa nevoie decat mine de ajutor financiar si care, din pacate, nu au norocul sa si-l poata obtine singuri.

Ma alatur prin acest demers echipei HOSPICE Casa Sperantei, pentru a-i sustine in activitatea lor de a oferi servicii de ingrijire paliativa bolnavilor incurabil.

Pentru ei imi doresc sa contribuim cat mai multi pentru a-i sustine financiar.

Iar pentru mine, imi doresc gandurile voastre bune care sa ma urmareasca oriunde merg.

PS: Ii multumesc din suflet Anei Dinescu (fundraiser HOSPICE Casa Sperantei)  pentru inspiratie si nu in ultimul rand, pentru  suport in crearea acestei pagini.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Dăruiește ziua ta ~ 2016

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

Sa ai un nou an extraordinar!
31 dec 2016
La multi ani si sa fii mereu inconjurata numai de oameni buni! Raluca si Sam
30 dec 2016

Anonymous

100 RON
27 dec 2016
tăt normal
25 dec 2016
La multi ani, draga mea!
23 dec 2016
50 RON
23 dec 2016
300 RON
LA MULTI ANI! Sa ai parte de multa bucurie in viata ta! Referitor la varsta, "este doar o cifra", nu uita asta te pup
22 dec 2016

Echipa Creditinfo Romania

160 RON
22 dec 2016
Proud of you!
22 dec 2016