Ciprian Grecu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru sanatate, alerg pentru viata, alaturi de HOSPICE

525 RON Donatii stranse
17.5% Complete
3,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivul initial pentru care am inceput sa alerg a fost sanatatea, sa scad in greutate, sa fac o preventie a bolilor si o crestere a imunitatii. Sa pot fi pe picioarele mele si in putere, alaturi de familia mea pana in ultimul moment al zilelor mele.

Totul are legatura cu sanatatea, fericirea mea si a celor din jurul meu, viata.

La Brasov International Marathon voi alerga primul meu maraton, va fi o incercare pentru mine, va fi greu, dar ce este usor in viata?

Alerg in echipa HOSPICE, pentru a sprijini misiunea lor de ingrijire a persoanelor care sufera de boli incurabile. Boli pe care noi, oamenii, nu ni le dorim si nu ni le alegem. Ele ne aleg pe noi.

Noi, oamenii, avem capacitatea de a intelege si a face lucruri minunate, daca dorim sa facem asta.

Iti multumesc anticipat pentru sustinerea ta!

Orice donatie pentru HOSPICE Casa Speranței va fi apreciata si cineva acolo iti va fi recunoascator cate zile va mai avea de trait.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

1 Donatii

Alaturi de HOSPICE Casa Speranței.
26 ian 2017