Alerg pentru sanatate, alerg pentru viata, alaturi de HOSPICE

 

Ciprian Grecu Fundația HOSPICE Casa Speranței

17.5% Complete
525 RON
Donations raised
3,000 RON
Target
1
Donations

Motivul initial pentru care am inceput sa alerg a fost sanatatea, sa scad in greutate, sa fac o preventie a bolilor si o crestere a imunitatii. Sa pot fi pe picioarele mele si in putere, alaturi de familia mea pana in ultimul moment al zilelor mele.

Totul are legatura cu sanatatea, fericirea mea si a celor din jurul meu, viata.

La Brasov International Marathon voi alerga primul meu maraton, va fi o incercare pentru mine, va fi greu, dar ce este usor in viata?

Alerg in echipa HOSPICE, pentru a sprijini misiunea lor de ingrijire a persoanelor care sufera de boli incurabile. Boli pe care noi, oamenii, nu ni le dorim si nu ni le alegem. Ele ne aleg pe noi.

Noi, oamenii, avem capacitatea de a intelege si a face lucruri minunate, daca dorim sa facem asta.

Iti multumesc anticipat pentru sustinerea ta!

Orice donatie pentru HOSPICE Casa Speranței va fi apreciata si cineva acolo iti va fi recunoascator cate zile va mai avea de trait.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incurabilă. Înscrie-te la Brasov International Marathon și susține cauza HOSPICE. Devino fundraiser și nu lăsa ca o boală incurabilă  să distrugă copilăria unui micuț. Deschide-i ușa camere

 

1 Donations

Alaturi de HOSPICE Casa Speranței.
26 Jan 2017