Robert Baciu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru viata

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa alerg pentru HOSPICE la Maratonul International Brasov fiind tatal unui baietel de 1 an si 2 luni care a avut probleme de sanatate la nastere si îmi dau seama prin ce pot trece atat copiii, cat si parintii acestora.

De aceea, prin participarea mea la maraton si prin strangerea de fonduri de pe Galantom, vreau sa le ofer o mica alinare...

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

3 Donatii

20 mai 2017
pentru copilasi....
14 mai 2017
14 apr 2017