Silviu Petrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei, Hospice Casa Sperantei

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru ei, Hospice Casa Sperantei

Adultii, dar mai ales copii care se confrunta cu o boala incurabila au nevoie de ingrijire speciala permanenta. Fundatia HOSPICE ofera aceasta ingrijire, iar pentru asta eu am ales sa-i sustin alergand 21 km la Maratonul International al Brasovului.
Ne poti ajuta si tu contribuind cu o donatie la cauza HOSPICE. Impreuna putem aduce un zambet in plus pe chipurile celor mici.
Contributia mea: Voi alerga 21km La Maratonul International al Brasovului, pe 21 Mai, pentru a sprijini HOSPICE Casa Sperantei.
Contributia ta? Orice suma de bani donata este binevenita.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

8 Donatii

Felicitări, Alin!Mult succes! :)
11 mai 2017
Bravo Alin! Multa bafta!
03 mar 2017
03 mar 2017
03 mar 2017
Succese!
03 mar 2017

Anonymous

30 RON
03 mar 2017

Anonymous

30 RON
Bafta!
03 mar 2017

Anonymous

75 RON
pentru invingatori!
23 feb 2017