Anton Petrut - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Eu alerg si tu faci o fapta buna

0 RON Donatii stranse
0% Complete
5,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut,

Eu sunt Anton si voi fi fundraiser pentru HOSPICE Casa Sperantei in cadrul Maratonului International de la Brasov.

Este pentru prima data pentru mine cand fac o astfel de activitate, atat de fundraising pentru o cauza, cat si de a alerga 21 de kilometri in cadrul unei competitii. Mi-am dorit de mult sa particip in cadrul unui astfel de eveniment si acum ma bucur enorm sa am ocazia sa fac si o mica fapta buna prin acest lucru. Va multumesc pentru sustinere si astept sa ne vedem cat mai multi la Brasov!

Toate cele bune si nu uitati, sharing is caring! ^_^

 

Anton


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!