Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

INCERC SA AJUT IN LUPTA PENTRU VIATA SI SPERANTA DE VIATA!

225 RON Donatii stranse
75% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt voluntar si alerg cu drag in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

Pe 14 Mai 2017 voi alerga, din nou, pentru HOSPICE si imi doresc sa aducem putina alinare si speranta  celor care lupta cu o boala incurabila si familiilor acestora, in lupta pentru viata si speranta de viata.

Incerc sa va rog sa fim “o clipa” in Echipa care prin ingrijirea paliativa da speranta  “Celor din lumea fara de speranta”.

Sa alergam impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

10 May 2017

Anonymous

50 RON
01 May 2017
07 Mar 2017