Anca Costea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Îmi dăruiesc ziua celor care suferă de boli incurabile

755 RON Donatii stranse
100% Complete
200 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta vreau altceva de ziua mea. Vreau sa ajut. Si ajutorul meu sa ajunga pana acolo sus. Nu vreau nicio ciocolata/floare/carte/obiect perisabil. Vreau ca toata lumea care se gandeste sa cheltuie chiar si 10 lei pt a-mi cumpara mie ceva, de data asta, sa ii directioneze aici. Astfel, nu vreau niciun cadou, vreau sa ma ajutati sa ajut. Impreuna sa ajutam. Am invatat ca unde e unul e greu. Unde mai vine unul, incepe sa nu se mai simta atat de tare greutatea. Dar daca mai vin inca doi sau trei? Haideti sa facem un bine, impreuna.

Fundatia HOSPICE Casa Sperantei  este o organizatie non-profit ce ofera servicii paliative bolnavilor (adulti si copii) diagnosticati cu boli incurabile oferindu-le un loc in care sa isi gaseasca linistea si sa isi poarte suferinta, pe cat posibil, mai usor.

Ghidandu-ma de zicala “Dar din dar se face Rai”, va indemn sa ajutam la crearea unei particele de Rai aici, jos.

Asadar, cel mai frumos dar pe care mi-l puteti face anul acesta este sa donati pentru Hospice.

Multumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

Ocosi

200 RON
La mulți ani fericiți și multa sănătate. Pupici de la ocosi.
05 Apr 2017
La multi ani frumosi si sanatosi! :*
04 Apr 2017
She's a good good good girl. Happy birthday, Anca!
04 Apr 2017

Anonymous

250 RON
03 Apr 2017
17 Mar 2017

Anonymous

30 RON
16 Mar 2017
16 Mar 2017

Anonymous

50 RON
La multi ani, mon amie! >:D<
16 Mar 2017