Adina Buzatu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cadoul meu pentru copii!

180 RON Donatii stranse
36% Complete
500 RON Target
2 Donatii

 

An de an, de ziua mea, sunt intrebata de prieteni ce cadou imi doresc. Niciodata n-am stiut ce sa le raspund exact, pentru ca e greu sa iti doresti ceva mai mult decat sa ai aproape niste oameni deosebiti. Anul acesta insa, alaturi de prietenia si gandurile voastre bune pentru care va multumesc anticipat, va rog ca orice floare sau alt lucru care se poate cumpara  cu bani si pe care intentionati sa mi-l oferiti, sa-l transformati intr-o donatie pentru Hospice Casa Sperantei. Am decis sa-mi donez ziua de nastere in beneficiul copiilor cu boli limitatoare de viata deoarece sa daruiesti este cel mai frumos cadou. Nimic nu m-ar putea face mai fericita decat sa stiu ca un gest frumos facut din suflet pentru mine se va transforma intr-un zambet, sau poate chiar intr-o sansa, pentru un om aflat in suferinta. Va multumesc din suflet dragilor, pentru bucuria pe care mi-o faceti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Bucuresti

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Dumnezeu să vă ajute!
19 mar 2017
Dumnezeu sa va dea putere !
19 mar 2017