Ioana Flora - Fundația HOSPICE Casa Speranței

DE ZIUA MEA DE NASTERE LUPT IMPOTRIVA NEPUTINTEI

180 RON Donatii stranse
60% Complete
300 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Daca m-ar intreba cineva ce ma doare cel mai tare, as raspunde: NEPUTINTA.

Cand vad ca oamenii bolnavi, mai ales copiii, care ar avea nevoie de o grija mult mai mare decat orice om sanatos, nu au parte de medicatia, ingrijirea, sprijinul, intelegerea si ajutorul elementar.

Anul acesta, daruiesc ziua mea de nastere cauzei lor. Ma alatur Fundatiei HOSPICE Casa Sperantei in eforturile sale de a asigura ingrijire gratuita celor care sufera de boli incurabile.

Oamenii bolnavi, neajutorati, ar trebui sa fie prioritatea nostra, a tuturor. Sa facem impreuna un prim pas spre ei. Va indemn sa sprijiniti Fundatia HOSPICE Casa Sperantei printr-o donatie.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

23 mar 2017

Anonymous

75 RON
La multi ani!
22 mar 2017

Anonymous

75 RON
22 mar 2017