Roxana Melnicu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg si fac oamenii sa zambeasca!

200 RON Donatii stranse
40% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg de câte ori pot. Mult. Cu plăcere. Când o zi mi se pare neagră, cand parcul motivelor de a zâmbi se îngustează până la dispariție, găsesc mereu resurse ca să alerg. E o magie simplă care funcționează întotdeauna: la capătul cursei parcul motivelor mele de a zâmbi e din nou larg cât lumea. E o magie pentru mine, dar acum o pot face și pentru alții, pentru cei cărora viața le-a pus un diagnostic care le fură zâmbetul și resursele vitale. Alerg acum SemiMaratonul București pentru prietenii de la Hospice Casa Sperantei. Fii alături de mine, donează și Hospice va ajuta ca parcul de motive de a zâmbi al acestor oameni să fie din nou mare... ca inima ta!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Anonymous

50 RON
13 May 2017

Anonymous

20 RON
05 May 2017

Adina Gheorghe

50 RON
28 Apr 2017

Anonymous

50 RON
Mult succes, Roxana, sa reusesti sa aduci cat mai multe zambete, cu energia ta! Pupici cu lipici, semneaza: o delfina <3
21 Mar 2017

Anonymous

30 RON
21 Mar 2017