Bogdan Nicolai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pe 2 aprilie pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei

295 RON Donatii stranse
59% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pe 2 aprilie la Bucharest 10k&Family Run pentru HOSPICE Casa Sperantei, in memoria Emiliei Duport, buna mea prietena, care a pierdut anul acesta lupta atat de nedreapta cu cancerul.

Am început să alerg după ce am fost mai întâi prezentator al evenimentelor Bucharest RUNNING CLUB, iar la cursa de pe 2 aprilie voi participa alaturi de vărul meu, Răzvan Şoriceanu.

De 25 de ani HOSPICE Casa Sperantei schimba vietile copiilor si adultilor din Romania care se lupta cu o boala incurabila, prin grija si compasiune, oferite neconditionat, cu scopul de a le darui demnitate si speranta. 

Te invit sa fii alaturi de mine facand o donatie oricat de mica catre HOSPICE, aducand astfel o raza de speranta in viata acestor oameni greu incercati.

Multumesc frumos!

Bogdan   


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Anonymous

75 RON
02 apr 2017

Cristiana

40 RON
02 apr 2017
Sustineti Fundatia HOSPICE Casa Sperantei!
01 apr 2017
Mult succes, Bogdan si multumim pentru sustinere!
01 apr 2017