Beniamin Cioanta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Heeey ! Sunt fericit si împlinit ! 

780 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pornind de la premisa că sportul înseamnă viață, înseamnă sănătate, am ales să particip la Semimaraton în Team HOSPICE. Motivul? Strângerea de fonduri pentru îngrijirea pacienților cu boli oncologice. Activitatea mea s-a învârtit mereu în jurul oamenilor frumoși și dornici să lase în urmă o lume mai bună. Nu pot să stau pasiv și să nu renunț la câteva dintre activitățile mele zilnice (unele sunt goana dupa vânt) și să nu mă implic într-un astfel de proiect.

Avantaje?

Renunț la kilogramele care ma deranjează!

Am un program de sport regulat si intens!

Imi încep ziua in cel mai frumos mod!

Am o satisfacție neîntâlnita pana acum!

Estenta - ajut oamenii care depind de mine si de tine! 

Hai sa ne implicam impreuna si sa le facem viata mai frumoasa acestor oameni. 

Hai sa donam ! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Bravo,Beni!
15 apr 2017
Bravo Beni ! Spor la antrenament!
14 apr 2017
Succes fratello
12 apr 2017
Succes! Ne vedem la cursa!
11 apr 2017

Richard Peers

150 RON
Good luck.
09 apr 2017
go, Beni, go!
08 apr 2017