Lucian Alexe - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Contra cronometru pentru speranţă!

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dacă ar fi să vă gândiţi la cum arată o zi bună pentru voi, ce aţi răspunde?

Probabil că alături de familie, prieteni, în aer liber, cu diverse activităţi sportive, o stare de bine cu care construim spre viitor. Şi probabil că aţi visa la ceva mai mult decât puteţi atinge în prezent.

Pentru unii dintre noi mai puţin norocoşi o zi bună înseamnă o zi în care pot uita de boala cruntă pe care o poartă, o zi la finalul căreia pot avea puterea să zâmbească. HOSPICE Casa Speranţei se ocupă ca zilele copiilor şi adulţilor care suferă de boli incurabile să se termine cu un zâmbet şi speranţă.

Pe 14 mai alerg 21 km la Bucharest Half Marathon pentru ca alţii mai puţin norocoşi să primească îngrijirea şi asistenţa de care au nevoie! Alătură-te cauzei şi împreună vom schimba vieţile celor care au nevoie de ajutor, prin grijă şi compasiune. Donează pentru HOSPICE Casa Speranţei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

YAZICI MAHMUT

60 RON
25 apr 2017
16 apr 2017

Anonymous

50 RON
Spor!
14 apr 2017

Anonymous

50 RON
Succes!
13 apr 2017

Anonymous

100 RON
13 apr 2017
05 apr 2017
30 RON
Succes!
03 apr 2017

Miru

30 RON
Succes!
30 mar 2017