Iulian Duminica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea

435 RON Donatii stranse
72.5% Complete
600 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cei care ma cunoasteti stiti cate emotii am cand scriu aceste randuri!

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor..

NU CONTEAZA CAT DARUIESTI, CI CAT DE MULTA DRAGOSTE PUI IN CEEA CE DARUIESTI!


Îți mulțumesc că ești alături de mine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

Anonymous

30 RON
27 apr 2017

Gabriel Iliescu

50 RON
In loc de gume :))
21 apr 2017
La multi ani Iulian! felicitari pt modul cum ai ales sa-ti serbezi ziua!
20 apr 2017
19 apr 2017
19 apr 2017
19 apr 2017
Sunt mandru ca pot participa!
19 apr 2017