Corina Doba - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Team ABC - ABC-ul faptelor bune!

630 RON Donatii stranse
42% Complete
1,500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Team ABCAni, Bogdan si Corina. Impreuna invatam ABC-ul faptelor bune! Anul acesta vom alerga la proba de stafeta la Semimaratonul din data de 14 mai, pentru pacientii HOSPICE Casa Sperantei. Pentru ca acestia sa beneficieze in continuare de servicii socio-medicale gratuite si de ingrijire de calitate, au nevoie de tine… si de tine… da, da, chiar si de tine. Doneaza o suma cat de mica si fii parte din echipa ABC, echipa faptelor bune!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

7 Donatii

03 May 2017
Go, go ABC team!
25 Apr 2017

Marian Ivan

100 RON
25 Apr 2017
Alaturi de echipa ABC!
23 Apr 2017
20 Apr 2017

Daniela Amarine

100 RON
Succes ABC Team!
20 Apr 2017

Anonymous

150 RON
Succes!
17 Apr 2017