Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cred în tine!

320 RON Donatii stranse
64% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Stiu ca îmi esti prieten si ma bucur sa te am în viata mea! Cu tine nu am teama ca voi fi vreodată singura! M-ai ascultat, mi-ai zâmbit si m-ai ajutat de atâtea ori!

La Hospice sunt o mulțime de oameni care au nevoie de un prieten ca tine!

Pe 14 Mai voi alerga pentru ei si pentru toti oamenii în care cred.

Stiu ca iti pasă si te invit sa alergam împreună sau poti dona pentru Hospice.

Gestul tău va lumina o lume întreagă!

Violeta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

Anonymous

100 RON
11 May 2017

Anonymous

40 RON
Faci ceva extraordinar, Violeta. Felicitari!
30 Apr 2017

Anonymous

75 RON
13 Apr 2017

Anonymous

30 RON
13 Apr 2017
Felicitări pentru inițiativă !
13 Apr 2017