Oana Elena Ilas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

SINGURI putem face atat de putin, dar IMPREUNA putem face atat de multe!

1,575 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
12 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!  

Anul trecut am participat pentru prima data la un marathon; am alergat 11 km intr-o ora si 10 minute si, impreuna cu dragele mele prietene: Ana, Mona si Raluca, am strans donatii de la prieteni, cunostinte si parteneri de business pentru cauza Hospice - Casa Sperantei. 
Acesti bani au asigurat zile de functionare a unitatii cu paturi pentru adulti din cadrul centrului HOSPICE din Bucuresti.   Am invatat ca atunci cand vrei sa faci un lucru, este bine sa il faci cu toata puterea ta, sa pui tot sufletul in el, sa iti lasi amprenta personalitatii; sa fii activ, entuziast si plin de credinta si iti vei realiza obiectivul. Nimic maret nu s-a realizat vreodata fara entuziasm!   Cu entuziasm va anunt ca si anul acesta voi fi alaturi de Hospice; de aceasta data obiectivul meu este sa inchei cursa individuala de 10 km in cel mult ora si sa strang minimum 1000 RON pentru beneficiarii Hospice.  

De 25 de ani, HOSPICE Casa Speranței oferă îngrijire paliativă gratuită copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Peste 20.000 de pacienți au găsit până acum alinare la HOSPICE. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii. 
Ii puteti si voi ajuta cu o donatie cat de mica, accesand link-ul de mai jos si urmand instructiunile.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

12 Donatii

Felicitări!
15 Oct 2017
13 May 2017

Anonymous

100 RON
13 May 2017

Anonymous

75 RON
Sustin Hospice Casa Sperantei. Felicitari pentru implicare, Oana!!!
10 May 2017
50 RON
09 May 2017

Anonymous

75 RON
09 May 2017

Anonymous

500 RON
06 May 2017
Sa fie cu energie si cu veselie!
02 May 2017
Super Oana! Cate in multumesc pentru fiecare pas alergat!
20 Apr 2017
Succes!
18 Apr 2017

K. Leonidas

75 RON
Admirabila iti este daruirea!
17 Apr 2017

K.Leonidas

150 RON
Pentru un ideal nobil, de la un mare iubitor al vietii!
17 Apr 2017