Cosmin Lupu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

In goana catre speranta

615 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
11 Donations
I want to donate!

 

Eu sunt Cosmin si alerg pentru Hospice. Cred cu tarie ca trebuie sa atrag atentia asupra unor situatii sau probleme si sa indemn oamenii sa actioneze in asa fel incat sa produca o schimbare in jurul lor. Fiecare asa cum poate si atat cat poate, insa este important sa o facem. Toti! Am ales HOSPICE Casa Sperantei drept cauza pentru care particip la curse sau practic voluntariatul predand chitara copiilor din centru, deoarece cred ca pot sa intorc binele care mi-a fost mie facut in viata. Traiesc facand ceea ce imi place si ma simt oarecum dator fata de Univers pentru acest privilegiu.    Asadar, daca si tu esti sanatos, ai cu ce sa te imbraci, ai ce sa mananci, ai un serviciu, o familie si poti sa te bucuri de niste lucruri de care cei care sunt tratati la Hospice nu se pot bucura, te astept alaturi de mine sa le dam o mana de ajutor. Doneaza o suma oricat de mica si vei face o diferenta!    Multumesc!

Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

11 Donations

24 Apr 2017

Alegz

30 RON
24 Apr 2017
Foarte frumos mesajul, Cosmin. Te sustin.
21 Apr 2017
19 Apr 2017

Anonymous

75 RON
19 Apr 2017

Anonymous

100 RON
18 Apr 2017

Anonymous

50 RON
❤️
18 Apr 2017
18 Apr 2017

Anonymous

30 RON
18 Apr 2017

Anonymous

150 RON
keep it up :)
18 Apr 2017
18 Apr 2017