Geomina Turlea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg cu HOSPICE, cu dragoste

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Geomina Turlea si pe data de 14 mai voi participa alaturi de Team HOSPICE la cursa de 10km din cadrul OMV Petrom Bucharest Half Marathon. Nu sper sa castig, ci doar sa termin cursa cu bine si cu gandul ca, in acest fel, cu ajutorul vostru voi fi adus un dram de speranta acolo unde fiecare picatura de tratament paliativ poate insemna diferenta dintre alinare si durere.

Fii alaturi de mine, fiecare leu conteaza pentru cei ce sufera de o boala incurabila. Pentru ca, la sfarsitul zilei, ne vom intreba cu totii: am iubit destul? Am facut vreo diferenta pentru semenii mei?


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Fly, Geomina, fly!
12 mai 2017
Succes
07 mai 2017

Geo Blaj

30 RON
Go, Geo, go! Tinem pumnii!
05 mai 2017
04 mai 2017