Tu, eu si HOSPICE – impreuna in depasirea limitelor

 

Andra Manolescu Fundația HOSPICE Casa Speranței

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna! Sunt Andra si pe 14 mai imi alerg limitele la primul Semimaraton, in numele HOSPICE Casa Sperantei.

Nu am fost niciodata o mare sportiva. Ba dimpotriva, in scoala eram privita diferit si cautam sa fug de „a da Rezistenta” la sport si de a alerga in general. Pentru mine era o limita.

In timp am invatat insa ca orice limita este doar o lectie de viata ce asteapta sa fie depasita.

Boala pacientilor de la HOSPICE este cea mai mare limita dintre toate. De timp. De viata. De fericire si normalitate.

Alege impreuna cu mine sa luptam pentru speranta si sanatate si sa invingem limite!

Ajuta HOSPICE cu o donatie si ne vedem pe 14 mai la linia de START.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 13-14 Mai 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

6 Donații

Anonymous

95 RON
13 May 2017
multa energie si inspiratie - fiecare pas are valoare.
09 May 2017

Ralu & Mugur Florea

100 RON
Succes!
26 Apr 2017
keep running
26 Apr 2017
Succes la cei 10 km! #nevergiveup
25 Apr 2017
Bafta, Andra!!
25 Apr 2017
Andra Manolescu : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Tu, eu si HOSPICE – impreuna in depasirea limitelor