Marius Pripitu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei!

80 RON Donatii stranse
8% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales sa alerg in echipa Hospice Casa Sperantei pentru ca sunt oameni extraordinari care fac lucruri extraordinare, cu unicul scop de a-si ajuta semenii diagnosticati cu boli grave. Eu cred in ceea ce fac ei si imi doresc sa sprijin efortul lor. Sper ca fiecare dintre cei care doresc sa fie alaturi de mine sa faca o donatie, orice suma fiind foarte importanta. Intrati in echipa cu mine si va voi fi foarte recunoscator pentru acest ajutor !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Anonymous

30 RON
27 apr 2017
Bafta, Marius!
25 apr 2017