Doriana Halau - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru ei!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
150 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta, pe 14 mai alerg pentru Team HOSPICE la Semimaraton.

Initial ma inscrisesem ca si voluntar pentru cei care participau... apoi mi-a venit o idee: cum ar fi sa particip chiar eu la aceasta competitie?

Este o provocare pentru mine, pentru ca n-am mai alergat pana acum la un asemenea nivel.

In urma cu 2 luni, dupa decesul tatalui meu, am ales sa ma implic cu tot ceea ce pot pentru a-i ajuta pe cei care sufera de o boala incurabila.

Hospice Casa Sperantei acorda gratuit ingrijiri paliative copiilor si adultilor care sufera de aceste boli.

In momentele grele prin care am trecut alaturi de familia mea, cei de la Hospice mi-au fost alaturi si m-au sustinut neconditionat.

Inscrie-te si tu alaturi de mine si hai sa alergam pentru cei care nu mai pot!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!