Mihaela Martinas - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg la Brasov International Marathon pentru o faptă bună

300 RON Donatii stranse
60% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu ai vrea să faci o faptă bună azi?

Am ales să fiu fundraiser la Brasov International Marathon pentru Hospice Casa Speranței, hai să donăm niște bani pentru a câștiga niște zâmbete!

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie caritabila neguvernamentala, infiintata in 1992. Ingrijirea paliativa oferita de HOSPICE Casa Sperantei vizeaza imbunatatirea calitatii vietii pacientilor si familiilor acestora atunci cand se confrunta cu problemele unei boli incurabile, prin ingrijire medicala pentru pacient, sprijin social si consiliere psiho-emotionala si spirituala pentru pacient si apartinatori.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

4 Donatii

Anonymous

50 RON
Succes!
19 mai 2017

Anonymous

50 RON
19 mai 2017

Anonymous

150 RON
26 apr 2017

Anonymous

50 RON
Vreau să dăruiesc un zâmbet! :)
26 apr 2017