Alina Tarlungeanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou de ziua mea - momente de bucurie pentru copiii diagnosticati cu boli incurabile

850 RON Donatii stranse
85% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cred ca orice copil merita o viata minunata. Copii se bucura din orice, bucurii simple, dar autentice pentru ca isi traiesc viata clipa cu clipa si ne invata si pe noi, adultii, sa regasim starea de spirit a copilariei.

Pentru acesti copii diagnosticati cu boli incurabile, fiecare moment conteaza si e incredibil de valoros. Acesti copii curajosi au nevoie de cat mai multe de clipe de bucurie in viata lor. 

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză. Ajuta-ma sa aducem cat mai multe zambete pe chipurile lor inocente! 


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

5 Donatii

300 RON
05 May 2017
150 RON
Sper sa le aducă măcar un zâmbet.
05 May 2017
04 May 2017

SImo

100 RON
Speranta pentru copii, prin intermediul tau, om cu suflet frumos ❤
03 May 2017
03 May 2017