Elena Mihaela Opria - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru copii de la HOSPICE CASA SPERANTEI

150 RON Donatii stranse
7.5% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis sa ma alatur celor ce se implica activ in strangerea de fonduri pentru HOSPICE.Este o misiune pe care mi-am asumat-o cu sufletul.

Donatiile voastre vor ajuta la strangerea de fonduri ce vor asigura 100 de zile de terapie in Centrul de Zi pentru copilasii aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei. O sedinta de terapie prin arta pentru un copil costa 50 de lei, astfel, orice ajutor este binevenit si pretuit.

Am nevoie si de ajutorul vostru, copiii au nevoie de ajutorul nostru al tuturor. Orice suma conteaza.

Va multumesc pentru ca veti fi alaturi de mine, de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

2 Donatii

10 mai 2017

Dada Iliescu

50 RON
Mult succes Mihaela! Implicarea ta in sprijinul unei cauze nobile este de apreciat! Felicitari!
28 apr 2017