Ana Maria Tudorica - Fundația HOSPICE Casa Speranței

"Stand for something, or else you'll fall for anything" Robin Sharma

665 RON Donatii stranse
100% Complete
600 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Ii admir pe cei de la Hospice pentru ca au puterea sa ajute in fiecare zi niste oameni curajosi sa lupte pentru viata. Si ii admir si pe toti oamenii care nu se dau batuti si poarta aceasta lupta. Desi nu alerg de obicei, am ales sa fac asta pe 14 mai si sa ajut asa cum pot, sa imbunatatesc cat de putin viata celor de acolo. Eu am ales sa CONTRIBUI. Impreuna, putem avea un impact si mai mare, printr-o donatie simbolica.

Sa facem cu totii putin bine oriunde am fi. Toate aceste fapte bune puse la un loc fac o lume mai buna. Multumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

9 Donatii

Anonymous

75 RON
12 mai 2017
succes la maraton!
11 mai 2017
Succes!
11 mai 2017
11 mai 2017

Anonymous

75 RON
Succes
03 mai 2017

Diana M

30 RON
Bravo, Ana!
03 mai 2017
Mult success Ani!!!
03 mai 2017
02 mai 2017

Anonymous

30 RON
Multa sanatate
28 apr 2017