Bogdan Dobrescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fericirea vine din lucruri mărunte

80 RON Donatii stranse
4% Complete
2,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Semimaratonul din data de 14 mai este o provocare pentru mine, precum și o șansă pentru toată lumea de a contribui la fericirea celor ce se lupta cu o boală incurabilă. Să desfășor o activitate sportivă și să susțin în același timp o cauză caritabilă reprezintă o mare împlinire sufletească pentru mine.

Viața ne învață că cea mai importantă este sănătatea, iar zâmbetul celor din jurul nostru ne aduce cea mai mare bucurie. De aceea, vă rog pe voi să mă ajutați în această cursă și să contribuim împreună la fericirea pe care cei de la HOSPICE Casa Speranței o aduc pe chipul celor ce le trec pragul.

Dar din dar se face Rai, iar orice sumă donată este binevenită și-și va atinge scopul final.  Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

2 Donatii

Anonymous

50 RON
Chiar sper din suflet ca aceasta donație este pentru ceea ce spuneți ca este. Mult succes
27 mai 2017

Anonymous

30 RON
02 mai 2017