Mihaela Tudor - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Din dragoste pentru o viata asa cum o meritam toti

675 RON Donatii stranse
67.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Mihaela Raluca Tudor si impreuna cu fiica mea, Natalia, vom alerga la cursa populara pentru copiii de la HOSPICE. Credem cu tarie ca in primul rand ei au nevoie de dragoste si suport pentru o viata asa cum o merita fiecare din noi. Din pacate, bolile limitatoare de viata sunt din ce in ce mai raspandite iar multi dintre noi nu au resursele ingrijirii necesare. Echipa Hospice este minunata si are nevoie de sprijinul nostru in a oferi cat mai multor copii zambet si alinare. Sustineti-ne si voi prin donatii, aici, pe pagina noastra. Va multumim si va apreciem. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

Irina Marica

200 RON
11 mai 2017

Anonymous

75 RON
09 mai 2017

ela

300 RON
Felicitari, Mihaela! Putini sunt cei care isi dedica un weekend pentru altii. Iti multumesc ca mi-ai scris, voi scrie si eu la randul meu cunoscutilor; chiar daca nu alergam, putem aduce un mic zambet doar cu un click :)
09 mai 2017

Anonymous

100 RON
Să fie alergarea uşoară!
09 mai 2017