Dana Constantin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

ALERG PENTRU INCA O ZI DE JOACA IN VIATA COPIILOR DE LA HOSPICE

355 RON Donatii stranse
35.5% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

ALERG PENTRU INCA O ZI DE JOACA IN VIATA COPIILOR DE LA HOSPICE   Am inceput sa alerg pentru sanatate, si inceputul nu a fost usor,  dar pe parcurs alergarea a devenit o joaca, si o oportunitate pentru mine de a da un exemplu bun, de a lega prietenii si a ma bucura de viata.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

5 Donatii

Ne vedem la start !
20 May 2017
Mult succes, Dănuţa! Te încurajez şi eu cu un clic :)
04 May 2017
03 May 2017

Anonymous

50 RON
Felicitări Dana. Sunt alături de tine
03 May 2017
02 May 2017