Madalina Grusea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Nici un gest de bunatate, indiferent cat e el de mic, nu e in zadar.

600 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Particip pentru prima data la o proba de semimaraton si m-as bucura sa am parte de sustinerea prietenilor. Daca vrei sa ma incurajezi doneaza, te rog! 

În fiecare an, în România, peste 500 de copii sunt diagnosticați cu cancer. Pentru cã preferãm sã ne astupãm urechile când auzim de așa ceva, acești copii rãmân de cele mai multe ori la stadiul de cifre în statistici. Dincolo de datele reci, sunt însã suflete fãrmițate de durere.  HOSPICE reclãdește copilãrii distruse și reface ziduri de apãrare în fața bolii care reteazã aripi. Implica-te si TU pentru ca acesti copii sa aiba parte de sustinere in lupta cu boala. Orice ajutor este binevenit si pretuit!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

5 Donatii

Bravo! Mult succes!
12 mai 2017

Anonymous

50 RON
11 mai 2017

Anonymous

300 RON
04 mai 2017

Anonymous

100 RON
02 mai 2017
02 mai 2017