Andrei Mogaldea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

635 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, Ma numesc Andrei.

Imi place sportul, sunt chiar mare fan de activitati outdoor. Asa ca, dupa multi ani de baschet profesionist am iesit in aer liber si astazi sunt triatlonist amator. Ca oricare amator, am ambitia sa ma descurc cat mai bine la concursuri, sa vad rezultatele eforturilor depuse dupa orele de serviciu. Pana acum am vizat mereu un loc pe podium pe care l-am si atins constant in ultimii ani, insa cu timpul am realizat ca implinirea mea ca sportiv nu ar fi completa fara implicarea si sustinerea unor cauze sociale. Din acest motiv  ma aflu astazi aici, sa ajut, asa cum pot, la imbunatatirea calitatii vietii unor copii. Vreau ca si ei sa ajunga sa isi poata implini visele si sa isi atinga tintele in viata, asa cum o fac si eu acum. Asa ca haideti impreuna cu mine in aceasta cursa de suflet sa dam o mana de ajutor echipei Team HOSPICE. Ne aduce aminte ca am fost cu toti copii, odata. Va pup si va multumesc,

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

8 Donatii

Mult succes!
11 May 2017
08 May 2017
100 RON
La cat mai multe clipe de normalitate & proiecte frumoase!
08 May 2017
03 May 2017
Sa ajutam cat inca mai putem ajuta. Succes in acest proiect, succes la HM 2017
03 May 2017

robert cadar

75 RON
Nu te vei antrena niciodata degeaba ;)
03 May 2017
Multa bafta!
03 May 2017
03 May 2017