Elena Tutunaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru speranta si demnitatea celor care sufera ! Ajuta-ma si tu!

210 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, sunt Elena si voi alerga la cursa populara in 14 mai. Echipa Hospice are nevoie de sprijinul nostru pentru a implini nobila misiune de-ai sustine pe cei loviti de aceasta crunta boala. Sa donam dupa propriile puteri! Important este sa ne adunam cat mai multi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

4 Donatii

11 May 2017

Mihaela Tutunaru

30 RON
Te sustin si te admir!
11 May 2017
Mult succes, Elena si felicitari!
05 May 2017
05 May 2017