Daniel Vieneran - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Maravela | Asociații susțin (și) în pas de alergare HOSPICE!

2,400 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu este mai frumos decât să aduci bucurie celor ce trec prin grele încercări și au nevoie de ajutor.

Și anul acesta am hotărât să alergăm ca parte a Team HOSPICE la Semimaratonul de pe 14 mai iar colegii noștri Anca, Andrei și Daniel vor participa la ștafetă.

Mulțumim tuturor celor ce, alături de noi, susțin cauza HOSPICE.  


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

5 Donatii

anonim anomim

2,200 RON
29 May 2017

sabina

50 RON
11 May 2017
Succes, team Maravela|Hospice :)
09 May 2017
05 May 2017
05 May 2017