Andreea Constantinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ca a doua casa

130 RON Donatii stranse
100% Complete
100 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Motivul pentru care eu vreau sa ajut in acesta campanie de strangere de fonduri este pentru ca HOSPICE Casa Sperantei este ca o a doua casa pentru sora mea care merge destul de des acolo ca beneficiar al serviciilor.

Vreau sa dau putin inapoi din multitudinea de lucruri frumoase pe care le face HOSPICE pentru sora mea!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

3 Donatii

19 mai 2017
19 mai 2017

Anonymous

75 RON
Mult succes in ceea ce faceti!
13 mai 2017