Georgiana Stere - Fundația HOSPICE Casa Speranței

21 de Km pentru terapia copiilor de la HOSPICE Casa Sperantei

60 RON Donatii stranse
12% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Va invit cu drag sa imi fiti alaturi si sa sustinem impreuna Hospice Casa Sperantei in cursa de la Maratonul International Brasov. Aceasta este prima campanie de fundraising pe care o initiez, iar banutii donati vor asigura terapia necesara copiilor bolnavi de cancer de la Hospice. Fiecare Km alergat reprezinta o speranta pentru o familie aflata in suferinta.  "Dar din dar se face raiul", spune o vorba romaneasca, asa ca va invit sa facem o fapta buna pentru zambetele copiilor. Orice suma conteaza! Cu respect, Georgiana! 

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul de zi HOSPICE pentru copii Brasov

Cu ajutorul tău, putem reda clipe de normalitate copiilor diagnosticați cu boli incurabile. În centrul de zi al fundației HOSPICE Casa Speranței, 30 de micuți vor primi mângâiere, sprijin și consiliere în lupta lor cu boala.

Maratonul International Brasov powered by Telekom ~ 2017

Bucuria de a finaliza o cursă scoate la iveală forța pe care o purtăm în interiorul nostru. Putem folosi această forță pentru a însenina existența unui micuț care se luptă cu o boală incu

2 Donatii

test
12 mai 2017

Anonymous

30 RON
12 mai 2017