Silviu Topoloi - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

405 RON Donatii stranse
81% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aceasta cursa reprezinta pentru mine o provocare fiind primul maraton la care particip. Ma antrenez constant pentru acest eveniment si astept cu nerabdare momentul startului. Sunt sigur ca va fi o experienta de neuitat si ma bucur ca voi face acest lucru alaturi de echipa Hospice.

HOSPICE Casa Sperantei, ofera ajutor pentru multi oameni ce se afla in momente foarte dificle din viata lor, astfel ca hai sa ne adunam cat mai multi si sa fim alaturi de ei.
O suma donata, indiferent cat de mica, conteaza enorm. Am incredere ca impreuna putem reusi!

Multumesc anticipat!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

3 Donatii

Silviu Topoloi

150 RON
07 Oct 2014

Silviu S

150 RON
-
08 Sep 2014

- -

105 RON
Succes.
08 Aug 2014