Ionut Tufaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Viata inseamna bucurie, imparte-o !

50 RON Donatii stranse
10% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Consider ca putem oferi oamenilor care chiar au nevoie de ajutor, un gram de speranta si bucurie. Pot spune ca , decand m-am apucat de alergat, am intrat intr-o familie foarte numeroasa, care se bucura de fiecare pas alergat, de fiecare moment, peisaj si sustinatori, se bucura si sunt fericiti...IMPARTE  FIECARE CLIPA SI CU CEILALTI !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

3 Donatii

Mihai Marangoci

10 RON
Succes!
14 Jul 2014

Bogdan Chiriac

20 RON
E frumos sa alergi pentru o cauza nobila!
11 Jul 2014

Cosmin Tronaru

20 RON
Keep on running!
11 Jul 2014