Ruxandra Calin - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un cadou special. De ziua mea, impreuna ajutam oamenii cu boli incurabile

1,060 RON Donatii stranse
53% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

O dată în viață faci 20 de ani.

Sărbătoresc 2 decenii prin încercarea de a dărui altora susținere, bucurie și viață! Anul acesta, prin organizarea unei petreceri caritabile, încerc să strâng cât mai multe fonduri pentru HOSPICE Casa Sperantei, organizație non guvernamentală ce oferă servicii de îngrijire persoanelor afectate de boli incurabile. 

Pentru ca nu toți pot ajunge, am creat o platforma în care vă puteți dona cadoul de la distanță. Vă mulțumesc pentru susținere şi sper ca împreună să facem ceva ce contează pentru alții!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

3 Donatii

Na si de la mine. Sa traiesti!
11 iul 2017

Anonymous

45 RON
La multi ani, Rux, si la multe schimbari in bine!
11 iul 2017

party people 29 iunie Share Cafe

1,005 RON
La multi ani!
30 iun 2017